Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

La llengua i la cultura catalanes seran a la fira ‘The Language Show’ de Londres

La llengua i la cultura catalanes seran a la fira ‘The Language Show‘ de Londres, que se celebra del 31 d’octubre al 2 de novembre, amb l’estand de l’Institut Ramon Llull (IRL).

Aquest és el segon any consecutiu que l’IRL té presència a la fira, on hi porta informació sobre la llengua i la cultura catalanes i el seu estudi, a més d’altres activitats. La mostra, que reuneix estudiants de llengua, professors d’idiomes i lingüistes, presenta 160 expositors i una vuitantena de seminaris, en la trobada anual més important del Regne Unit relativa al camp de l’aprenentatge de llengües.

Redacció
Redacció 31/10/2008

El programa d’actes que porta l’IRL dóna un pes especial a la vessant didàctica de la llengua. A l’estand s’ofereixen classes de català inicial i jocs de llengua. També hi ha espais de la programació dedicats a projectar alguns films documentals com ara ‘Gaudí 2852-1926’, ‘Dalí’ i ‘Alfabet Tàpies’, entre d’altres.

Actualment, hi ha 837 estudiants de català a les universitats del Regne Unit. Durant la fira es faran trobades amb alguns d’ells per parlar de la seva experiència i els motius que els han dut a interessar-se’n. L’Institut Ramon Llull tindrà representació també a la mostra de llengües ‘Expolingua’, que se celebra del 14 al 16 de novembre a Berlín.