Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

La línia de rodalies Barcelona-Vic, tallada una hora i mitja per un acte vandàlic

Un acte vandàlic és la causa de l’avaria que aquest dimecres al matí ha afectat la línia ferroviària entre Barcelona i Vic, segons han confirmat fonts d’Adif i de Renfe. Concretament algú hauria llençat un pneumàtic encès a la via que ha afectat els cables dels sistemes de gestió de trànsit i les instal.lacions de seguretat i comunicacions, així com els sistemes de megafonia de les estacions. La incidència s’ha detectat a l’estació de Montcada-Ripollet. La línia ha quedat tallada durant més de mitja hora i ara hi ha retards. Adif presentarà denúncia per aquest fet.

Redacció
Redacció 26/11/2008

La línia de tren Barcelona-Vic ha quedat tallada aquest matí una hora i mitja a causa d’un acte vandàlic a Montcada i Reixac i ha ocasionat importants retards en altres trens. Segons Adif, el trànsit ferroviari en tots dos sentits ha quedat suspès des de l’inici del servei d’aquest dimecres després que, segons sembla, algú ha llançat un pneumàtic encès a la via i això ha afectat els cables del sistema de comunicació i seguretat. Renfe ho ha denunciat i la policia investigarà els fets.

Renfe ha restablert la circulació entre tres quarts de vuit i un quart de nou del matí. Des de dos quarts de vuit s’ha habilitat un servei de 50 autobusos entre Vic – Les Franqueses – Granollers Centre. Aquest matí també ha resultat afectada per una avaria la línia del Maresme, on s’ha hagut de circular en via única en el tram Premià – Sant Adrià i la freqüència de pas ha quedat limitada a dos trens per hora i sentit.