Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

La justícia valenciana suspèn la multa de 300.000 euros a ACPV

La justícia valenciana, mantenint la parcialitat que se li suposa, ha decidit acceptar la reclamació d’ACPV contra l’expedient obert per la Generalitat Valenciana, i finalment Acció Cultural del País Valencià no haurà de pagar la multa de 300.000 euros imposada pels populars perquè, segons el tribunal, és “desproporcionada” al tractar-se d’una “associació cultural sense afany de lucre”. Segons l’entitat, aquesta suspensió cautelar de la sanció “els dóna la raó”, demostrant que la multa era “desproporcionada i arbitrària”. Tot i això l’alt tribunal valencià no atura l’ordre de cessament de les emissions dels repetidors de l’Associació.

Redacció
Redacció 05/02/2008

A l’espera d’una sentència definitiva, l’acceptació del recurs d’ACPV dóna aire a l’entitat catalanista, que ja ha decidit suspendre temporalment la campanya de solidaritat per tal de recollir fons en el supòsit que calgués pagar els 300.000 euros de la multa.

Malgrat tot, com que el Tribunal Superior de Justícia valencià no atura l’ordre de cessament de les emissions, la campanya de mobilització ciutadana i política per tal que les emissions de TV3 al País Valencià continuïn segueix vigent.