Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

La junta directiva de Ciudadanos a Torrevella acaba amb insults i cops de puny

El tarannà democràtic de Ciudadanos a Catalunya ja el coneixem. A la resta dels Països Catalans, així com a l'Estat espanyol, el van coneixent a poc a poc. L'última notícia sonada dins les files del partit d'Albert Rivera ha estat la baralla a cops de puny i insults, amb informe mèdic inclòs, entre dues dirigents del partit a Torrevella (Alacant) després d'una acalorada discussió que no es va saber resoldre fins a arribar a les mans.

Redacció
Redacció 14/03/2016
La formació d'Albert Rivera a la localitat alacantina de Torrevella ha acabat a patacades, agressions, denúncies i insults amb final a la caserna de la Guràdia Civil. Així se n'ha fet ressò Esdiario.com després que la celebració d'una junta directiva de Ciudadanos a la ciutat acabés abans d'hora i a les mans.
 
L'incident l'han protagonitzat dues dones, Rosario Soler i Pilar Gómez, que fins ara lideren els dos corrents interns de la formació i que fa mesos que expressant les seves diferències amb la direcció tant en privat com en públic i a través de les xarxes socials. L'inici del conflicte ha estat el finançament dels comptes del partit.
 
Després d'una pregunta que no va agradar gens a la direcció local, van començar les paraules gruixudes, les desqualificacions, els insults, les acusacions i finalment les dues dones van acabar iniciant una baralla a cops que només va cessar quan la resta de components de la directiva del partit taronja van intervenir per separar-les.
 
Segons les fonts consultades, Rosario Soler va acabar la baralla amb la brusa trencada, diversos cops a la cara i diferents esgarrapades i contusions per diverses parts del cos, motiu pel qual va acudir a les urgències. Posteriorment va acudir a la Guàrdia Civil per presentar denúncia contra la presidenta local de Ciutadans. Un parell d'hores després, segons les mateixes fonts, va fer el mateix Pilar Gómez, qui també va presentar denúncia per agressions contra la seva companya de partit.