Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

La JNC assumeix la Presidència de la Comissió de Joventut per lluitar contra l’atur juvenil i el fracàs escolar

La Joventut Nacionalista de Catalunya ha assolit aquest dimecres la Presidència de la Comissió de Jovent del Parlament de Catalunya que tindrà Gerard Figueras com a màxim responsable. Figueras  ha destacat que ‘el pacte al qual s’ha arribat amb la resta de grups per definir l’organigrama de les comissions, demostra la importància que tenen els temes de joventut per a CiU’. El nou responsable de joventut ha volgut remarcar també el que el fet que per primer cop a la història, la JNC presideixi aquesta comissió, fet que demostra la que ‘els joves nacionalistes no només assumim com a nostres els reptes generacionals dels joves de Catalunya, sinó que estem preparats per aportar-hi solucions, propostes i iniciatives’. El jove convergent ha assegurat que ha volgut destacar la importància per a la organització, però sobretot per a tot el jovent, de ‘posar en el centre de la política i la vida parlamentària els temes de joventut’. Els objectius de la comissió seran la lluita contra l’atur juvenil, el fracàs escolar, les beques i l’emancipació’.

Redacció
Redacció 20/01/2011

El nou responsable de la Comissió de Joventut ha exposat els objectius de la legislatura que comença, on hi figuren ‘el fracàs escolar, l’atur juvenil, les beques i l’emancipació’. Figueras ha volgut destacar la importància per a la organització, però sobretot per a tot el jovent, de ‘posar en el centre de la política i la vida parlamentària els temes de joventut’ i s’ha compromès a liderar, des del Parlament, ‘la veu, les inquietuds i els problemes dels joves i les joves de tot el país’.

Figueras serà també, el portaveu de CiU al Parlament en l’àmbit de Cooperació i Solidaritat, i membre de la comissió d’Afers Exteriors del Parlament.