Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

La JNC i les JERC faran actes en contra del 12 d’octubre

La JNC penjarà aquest divendres unes 50 pancartes arreu de Catalunya en protesta pel Dia de la Hispanitat. Les pancartes diran ’11 de setembre sí, 12 d’octubre no’ i se’n repartiran una desena a la ciutat de Barcelona i la resta per les capitals de comarca. L’objectiu de les joventuts de CDC és ‘contrarestar la campanya que està fent el PP i des de l’estat’ i recordar que ‘la diada nacional de Catalunya és l’11 de setembre’. D’altra banda, les JERC han informat aquest dijous que faran una botifarrada popular a Barcelona ‘contra el genocidi cultural que significa el Dia de la Hispanitat’.

Redacció
Redacció 11/10/2007

Les joventuts de CDC, JNC, també tenen previst aprofitar la jornada d’aquest divendres per repartir adhesius del CAT. En preveuen repartir uns 20.000.

Per la seva banda, les JERC han anunciat que realitzaran una botifarrada popular organitzada per les seccions de l’Eixample i Sants-Montjuïc per tal de denunciar ‘el que significa el Dia de la Hispanitat’. En l’acte es podran veure danses populars bolivianes i parlaments de presidents de diferents entitats d’immigrants. També es preveu la intervenció del portaveu nacional de les JERC, Pere Aragonès. La botifarrada es farà a la plaça Joan Miró de la ciutat comtal.