Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

La innocentada d’enguany del directe!cat torna a triomfar a la xarxa

Gerard Sesé @gerardsese | El directe!cat no ha fallat i un any més i ha obert aquest matí, 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, amb una notícia innocentada que ha fet caure de quatre grapes a molta gent. Alguns no s'han adonat de la broma i d'altres ho han fet poc després de rellegir-se la notícia sobre el líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol.

Redacció
Redacció 28/12/2017
Una vegada més, la notícia escollida enguany, malgrat tenir un text que feia evident que era falsa, com que Albiol parla un “perfecte àrab”, jugava a l'engany gràcies a la frenètica actualitat política que viu Catalunya. Si fa un parell d'anys la protagonista de la broma era Anna Gabriel amb un vot nul a l'assemblea de “Mas o Març” i l'any passat era Ada Colau dient que volia ser presidenta d'Espanya, aquest any els unionistes del Partit Popular han estat els protagonistes dels Sants Innocents.
 
Malgrat que molta gent s'ho ha empassat, no es té constància que el PP hagi pressionat a la Junta Electoral Central per fer caure el vot exterior a favor seu i donar un diputat més als populars a Tarragona.