Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

La iaia 3a

No cal que repetim el tòpic -per altra banda confirmat- que Internet és un cau de frikades, cadascuna d’elles més divertida que l’anterior. Fa unes setmanes us mostràvem un viral […]

Redacció
Redacció 31/01/2008

No cal que repetim el tòpic -per altra banda confirmat- que Internet és un cau de frikades, cadascuna d’elles més divertida que l’anterior. Fa unes setmanes us mostràvem un viral català amb força gràcia, amb una àvia amb molta personalitat al·lucinant davant un programari de deformació de la webcam.

En aquesta ocasió, us oferim un altra iaia, la iaia 3a (Teresa) que anima als integrants del New Team a mantenir-se regulars i acabar guanyant la lliga. Una iaia impagable, tot sigui dit:

Però no només acaba aquí, la iaia Teresa també convida la família a celebrar els seus 99 anys, i els proposa un pla ben farcit, com podeu veure a continuació.

Des del directe!cat felicitem als autors d’aquests entranyables vídeos i a la mateixa Teresa, i esperem que continuï animant la xarxa amb les seves aventures durant molts anys més.

Respecte al New Team, els més freaks haureu recordat que era l’equip d’Oliver Aton, aquell mític futbolista d’anime que, al final de la sèrie -aquests capítols mai van arribar a veure’s a l’Estat- fitxa pel FC Barcelona, segons ell “el millor equip del món”. Podeu veure aquest final tan memorable en aquest vídeo a Youtube.