Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

La gran farsa de “Els Comuns” immortalitzada

ACN Terrassa .- La coordinadora nacional de Catalunya en Comú (CatComú) ha fixat que l'1 d'octubre és una “mobilització” i no un referèndum amb caràcter vinculant. Així ho ha acordat l'òrgan polític dels comuns en una reunió al Casal Cívic de Sant Pere de Terrassa, que ha apostat finalment per 85 vots avalar el text que va proposar l'executiva i rebutjar el text que reclamava més implicació (29 vots). S'ha retirat el document que rebutjava totalment donar-hi cap mena de suport. La del Govern “no és una proposta de resolució de conflicte” sinó “d'afirmació de sobirania de Catalunya i del dret a decidir enfront de la negativa del PP”, ha afirmat el coordinador general dels comuns, 

Redacció
Redacció 08/07/2017

Colau i el seu súbdit, Domènech, perpetren un engany a la seva militància i a la ciutadania catalana

S'ha retirat el document que rebutjava totalment donar-hi cap mena de suport. La del Govern “no és una proposta de resolució de conflicte” sinó “d'afirmació de sobirania de Catalunya i del dret a decidir enfront de la negativa del PP”, ha afirmat el coordinador general dels comuns.

Un darrer insult a la ciutadania: Posposen pels propers mesos el debat sobre si fer una crida a la participació”

Xavier Domènech, aquest dissabte en una atenció als mitjans. En aquest context, Domènech ha explicat que posposen pels propers mesos el debat sobre si fer una crida a la participació.