Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

La Generalitat i el PP valencià s’afegeixen la defensa del corredor mediterrani

El portaveu del PP valencià i conseller de Solidaritat i Ciutadania, Rafael Blasco, ha confirmat que els populars estaran presents a l’acte organitzat per Ferrmed aquest dimecres a Brussel·les en defensa del corredor mediterrani. Blasco ha comunicat a través d’una nota de premsa que el PP estarà representat pel seu president, Francisco Camps, i per alguns diputats populars a les Corts Valencianes. El portaveu ha considerat ‘fonamental’ per al desenvolupament i creixement del País Valencià aquesta infraestructura i ha indicat que és ‘una necessitat que s’ha de fer realitat en el menor temps possible i amb el compromís de totes les administracions i principalment del govern de l’Estat’.

Redacció
Redacció 11/01/2011

El PP valencià s’afegirà a l’acte de presentació del manifest de Ferrmed aquest dimecres a Brussel·les en defensa del l’eix mediterrani. Els populars han enviat un comunicat en el qual confirmen la presència del president Francisco Camps i de representants del grup parlamentari del PP a les Corts Valencianes.

El portaveu popular al parlament valencià i conseller de Solidaritat i Ciutadania, Rafael Blasco, ha considerat ‘fonamental’ per al desenvolupament comercial i creixement del País Valencià aquesta infraestructura. Blasco ha confiat que en aquesta cimera es pugui impulsar la construcció del corredor i que la presència de diputats del PP ‘és un pas més amb el qual aquest grup parlamentari reitera la seva reivindicació del corredor mediterrani’, tal i com ha fet amb tres proposicions no de llei i dos preguntes al president Camps en la sessió de control, ha afegit.

El síndic del PP valencià ha indicat que l’eix mediterrani ‘és una necessitat que s’ha de convertir en realitat en el menor temps possible i per això és necessari el compromís de totes les administracions i també del govern de l’Estat’.