Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

La fundació puntCAT presenta un concurs per animar als internautes a fotografiar adreces amb el .CAT

La fundació puntCAT ha convocat un any més el concurs Fotoloc que anima els internautes a fotografiar de manera original adreces amb domini ‘.CAT’. L’objectiu del concurs és potenciar la visibilitat del domini català alhora que es fa una important feina de difusió de la marca. Fins al 30 de setembre es poden enviar imatges que tinguin ben visible el ‘.CAT’, ja sigui en vehicles, samarretes o cartells, entre d’altres. Dos dels tres premis, dues càmeres de gamma alta i una de digital, els donaran un jurat format per tres membres de l’àmbit de la fotografia i de l’audiovisual, mentre que el tercer seran els mateixos internautes que l’escolliran mitjançant una votació popular.

Redacció
Redacció 19/07/2010

Amb l’objectiu de promocionar la marca .CAT, la fundació puntCAT ha convocat un altre any el concurs Fotoloc que arriba a la seva tercera edició. Fins el proper 30 de setembre es poden enviar imatges que tinguin ben visible la marca.CAT, ja sigui en vehicles, samarretes o animals. Els guanyadors, i la identitat del jurat, es faran públics l’onze de novembre. Les fotografies estaran penjades al web del Fotobloc, agrupades per seccions que van des d’animals fins a vehicles.

El concurs tindrà tres categories, que inclouran fotografies del sector turístic, imatges de tema lliure i finalment, es premiarà les fotografies més votades pels participants. Les dues primeres rebran com a premi una càmera de gamma alta, compacta en el cas de les fotografies de turisme. El premi popular, en canvi, obtindrà una càmera digital.

Aquesta darrera categoria és la única en que el jurat no en decidirà els guanyadors, i es votarà apart de l’u al deu d’octubre. Els vots, un per participant, s’hauran d’enviar per correu electrònic. D’altra banda, les trenta fotografies més valorades pel jurat i la votació popular rebran descomptes del cinquanta per cent en el registre o la renovació del domini ‘.CAT’.

.CAT segur i conegut

El .CAT és, segons la fundació, un dels dominis millor valorats mundialment, que aporta a Internet una de les majors quantitats de documents i que s’ha normalitzat a la nostra societat esdevenint igual de popular que el .EDU o el .ORG. També és un dels dominis que més ha incorporat les últimes tecnologies; aquest fet fa que la companyia McAfee senyali el ‘.CAT’ com un dels dominis més segurs del món.