La Fundació Francisco Franco rescata a Mario Conde La República
Dimarts, 15 d'Octubre de 2019 - Edició 446
La República

La Fundació Francisco Franco rescata a Mario Conde

L'espanya casposa i franquista s'ajuda entre sí. N'és un exemple estremidor el que hem conegut avui de la mà de elConfidencial.com. El director gerent de la Fundació Francisco Franco, Jaime Francisco Alonso García, i el seu germà José Ángel han ofert a l'Audiència Nacional quatre finques que tots dos posseeixen a Fuerteventura com a aval per cobrir la fiança de 300.000 euros fixada pel jutge Santiago Pedraz per treure a Mario Conde de la presó en el marc de la causa que dirigeix el magistrat i que investiga l'exbanquer per aixecament de béns, blanqueig de capitals, delicte fiscal i pertinença a organització criminal.

Redacció
Redacció 15/06/2016
Sembla que a Mario Conde se li deuen molts favors. Sinó no s'entendria que El director gerent de la Fundació Francisco Franco, Jaime Francisco Alonso García, i el seu germà José Ángel avalin la seva fiança amb el seu patrimoni.
 
De fet, els immobles, que els fiadors valoren en 610.818 euros, ha estat traslladat per l'instructor a la Fiscalia Anticorrupció perquè sigui el Ministerio Público el que determini si la garantia hipotecària és suficient per a ser aportada com a aval per cobrir l'esmentada fiança.
 
Ni un pam de net
 
A més de dirigir la Fundació Francisco Franco, Jaime Alonso García va exercir com a advocat de Manos Limpias en diverses causes i és la persona que esmenta durant la seva declaració judicial el president d'aquest últim sindicat, Miguel Bernad, com qui posa en contacte a aquest últim amb l'advocat de la infanta Cristina de Borbó, Miquel Roca, per negociar la retirada de l'acusació contra la filla del rei emèrit.

Relacionats