Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

La Fundació del València inaugura una campanya de recollida de joguets

La Fundació del València CF inaugurarà una carpa al costat del Mercat de Colom on realitzarà diversos tallers i activitats, amb el títol “Fica un gol a la pobresa”, i amb l’objectiu de recollir joguets per als nens més desafavorits. Des de dijous fins a dissabte que ve 29, els més menuts podran gaudir d’activitats ludicodidàctiques i podran lliurar joguets per als més necessitats, dins d’una iniciativa de sensibilització organitzada per la Fundació VCF juntament amb Zamir Inmobiliaria, l’Ajuntament de València i MSM Pedagogía Creativa.

Redacció 27/12/2007

Segons informa el conjunt valencianista, la campanya està dirigida a xiquets entre els 4 i 12 anys, té com marc al futbol i les seues activitats estan enfocades a l’educació en valors i al foment d’actituds com el compartir, respectar i crear respostes entre els més jóvens.

Els joguets dipositats a la carpa, més els recollits a les oficines de la Fundació VCF i la seu de Zamir Inmobiliaria es distribuiran entre l’Associació Espanyola contra el Càncer, Casa Bressol Santa Isabel, Fundació Projecte Viure, l’UNICEF-Comité Comunitat Valenciana i Associació Espanyola de Cooperació i Desenvolupament.