Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

La Fira del Disc de Barcelona subhastarà un pèl d’Elvis Presley

La sisena edició de la Fira Internacional del Disc a Barcelona, que obre les seves portes del 9 a l’11 de novembre al Palau Sant Jordi, presentarà en exclusiva el llibre ‘Els Beatles made in Spain’ (editorial Milenio), de Javier Tarazona i Javier de Castro, que explica la influència que va tenir el grup en els seguidors a l’estat espanyol. Així mateix, el darrer dia de la Fira se subhastarà un pèl emmarcat d’Elvis Presley a un preu de sortida de 500 euros. A la Fira hi haurà uns 250 estands procedents de tot Europa i Amèrica, i es preveu l’assistència de 25.000 persones. Hi tenen representació països com els Estats Units, Anglaterra, França, Holanda, Alemanya, Escòcia, Itàlia, Portugal, Canadà, Bèlgica, Mèxic i Iugoslàvia, entre d’altres, així com una gran quantitat d’expositors d’arreu de l’estat espanyol.

Redacció
Redacció 08/11/2007

Un total de 63 objectes sortiran a subhasta l’11 de novembre entre els quals s’hi troba, a banda del pèl d’Elvis, el disc platí ‘Born in the USA’ de Bruce Springsteen, l’article més car de la subhasta amb un preu de sortida de 1.500 euros. A aquest el segueix, amb 1.000 euros, el certificat de la Associació de la Indústria Discogràfica dels EUA per la venda de més de 2 milions de còpies als EUA de l’LP, cassette i CD ‘Ten’ de Peal Jam, i amb 800 euros, l’LP ‘Led Zepellin IV’ amb el qual va vendre 22 milions de còpies als EUA.

Quant a la programació musical, el divendres 9 de novembre es podrà gaudir de les actuacions de Pep Sala, Steve Hogarth (Marillion), Monaco, Invasores de Marte, The Beaties i Àtila.