Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

La Festa Major de Gràcia suspèn els actes principals “per motius de seguretat”

ACN Barcelona .- L'Ajuntament de Barcelona i la Fundació de la Festa Major de Gràcia han acordat aquest divendres anul·lar els actes institucionals i els que tenen més afluència de públic “per motius de seguretat” després de l'atemptat d'aquest dijous a la Rambla. 

Redacció
Redacció 18/08/2017
Segons un comunicat del consistori, sí que es faran aquelles activitats diürnes programades que són de petit format com dinars i sopars i es podran visitar els carrers ornamentals. Així mateix, continuaran obertes les fires d'artesans i comerciants ubicades a plaça de la Virreina, plaça de Revolució i Pla de Salmeron. Entre altres esdeveniments, s'ha cancel·lat la diada castellera, els correfocs i activitats nocturnes com els concerts als carrers i places o la fira d'atraccions ubicada als Jardinets de Gràcia.
 
Tot i que s'han anul·lat els actes principals de les festes de Gràcia, aquest divendres el servei de metro es mantindrà fins a les dues de la matinada.
 
L'Ajuntament de Barcelona i la Fundació de Festa Major de Gràcia s'han sumat al “rebuig contra els atacs terroristes perpetrats ahir a Barcelona i diferents punts de Catalunya”. I han expressat el seu “condol i suport a les víctimes dels atemptats i als seus familiars i amics” i han “condemnat enèrgicament els fets”.