Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

La Feria de Abril s’anuncia de franc al metro

Degut al fet que els Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ampliarà el seu servei per tal de donar cobertura a la Feria de Abril, les parades de metro de Barcelona […]

Redacció 28/04/2007

Degut al fet que els Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ampliarà el seu servei per tal de donar cobertura a la Feria de Abril, les parades de metro de Barcelona anuncien pels megàfons amb el volum ben alt aquest servei especial de metro que comptarà amb més volum de trens i una major freqüència d’aquests. Ja de pas, conviden a tothom a assistir a la Feria de Abril. I aprofitant l’avinentesa, recorden a tothom que el metro funcionarà tot el dissabte per la nit durant el període electoral i l’estiu. Una publicitat que no sabem si es paga (o si es cobra).

Després de contactar amb el servei d’atenció de TMB hem pogut averiguar que aquesta ampliació del servei de que gaudeix la Fera de Abril només es repeteix al setembre durant les Festes de la Mercè. Només ocasionalment el servei s’amplia -en freqüència, no pas en horaris- en alguns partits del FC Barcelona. Qualsevol altra ampliació dels serveis de transports ja no passen pel Metro, sinó que es realitzen només a través d’autobús, com el servei especial que enllaça els espais de la Fira de Barcelona que hi ha entre Montjuïc i l’Hospitalet.

Així doncs, des de TMB es posa la Feria d’Abril al mateix nivell que les festes de la patrona de la ciutat de Barcelona. Per la resta d’activitats de la ciutat, deuen suposar que no cal cap servei de transport públic extraodinari… Sobretot les activitats realitzades pels col·lectius que no donen vots.