Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

“La Feria de Abril”, la fira dels horrors

Dues noies han quedat ferides en sortir disparades aquesta passada nit d'una atracció coneguda com 'La Granota', instal·lada a la recent inaugurada “Feria de Abril” de Barcelona. L'afectada més greu, de 28 anys, ha patit un traumatisme cranial i una fractura de peu i ha estat traslladada a l'Hospital del Mar, segons ha informat l'Ajuntament de la capital catalana. La seva germana, de 19 anys, anava a la mateixa cistella i ha estat atesa 'in situ' pels serveis mèdics de la Fira per una forta contusió. El sinistre es va produir pels voltants de les 23.55 hores d'aquest divendres quan un dels braços mecànics de l'atracció va fallar i les noies que hi anaven van caure al terra, patint cops i contusions.

Redacció
Redacció 25/04/2015

Les mesures de seguretat de les atraccions en dubte, tot plegat se suma a la polèmica de les acusacions de corrupció a les anteriors juntes i a l’actual per la continuïtat demostrada

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona i quatre dotacions de Bombers de Barcelona es van desplaçar al lloc dels fets. Els Bombers després de fer una primera inspecció de l'atracció van determinar que havia fallat el passador de seguretat d'un dels braços de 'La Granota' i van precintar l'atracció. La Guàrdia Urbana de Barcelona -en rebre l'informe de Bombers- va decidir imputar el propietari de l'atracció per ocasionar “lesions greus” i resta a l'espera de l'informe definitiu de Bombers i les diligències judicials que se'n puguin derivar.

Una fira que mai ha tingut 2 milions de visitants, basada en el xantatge a la classe política

La jove ferida de més gravetat, amb fractura de peu i traumatisme cranial, estarà ingressada un mínim de 24 hores en observació a l'Hospital del Mar. Però no és la primera vegada que passa, si sumem als accidents les denuncies de corrupció a la gestió de l’anterior president Garcia Prieto ens trobem davant una “fira” d’interessos que juga amb una suposada extraordinària assistència per fer un xantatge polític.