Diumenge, 8 de Desembre de 2019 - Edició 500
La República

La fatxenderia de “Dolça Catalunya” omple de contingut “El País”

Cada vegada queda més clar que l’objectiu del diari del grup Prisa i de l’unionisme no era fer caure el jutge Vidal amb les informacions publicades, sinó que l’objectiu és picar més amunt i carregar-se el procés. Avui el diari dels progres espanyols, el mateix que va destrossar Pedro Sánchez, ha utilitzat un vídeo d’una conferència del secretari d’Hisenda, Lluís Salvador, per dir que el senador Vidal tenia raó i exigir més responsabilitats polítiques i, de passada, malmetre contra la democràcia del dret a decidir. Sabien que els pressupostos tirarien endavant i necessitàvem dinamitar el camí cap al referèndum. El periodista d’’El País’ Cristian Segura ha escrit una història que portava setmanes publicada a la web ‘Dolça Catalunya’ i que circulava per diferents grups de watsapp, però amb una mica d’èpica ha servit per que tothom s’apunti al linxament de Santi Vidal i a la vegada sembrar dubtes sobre el procés independentista.

Redacció
Redacció 30/01/2017

Societat Civil Catalana via ‘Dolça Catalunya’ triomfant a la portada del diari del progres espanyols

Després de l’anècdota de Santi Vidal el diari ‘El País’ porta avui a portada que el Govern i la Conselleria d’Economia estan treballant en una base de dades fiscals sense suport legal. Que una informació així vagi a portada demostra la desesperació de la premsa unionista  que, ara que la CUP ha donat llum verda als pressupostos, incrementarà els nivells d’intoxicació i tergiversació habitual.

La premsa catalana més subvencionada ho aprofita i converteix l’anècdota Vidal en un intent de carregar-se el procés

Avui els dos grans diaris del país com ‘La Vanguardia’ i ‘El Periódico’, contraris a la independència, omplen els seus mitjans d’articles d’opinadors que criminalitzen el jutge Vidal mentre intenten obrir una greu crisi en el món independentista, fins i tot s’hi apunten alguns que suposadament diuen apostar per una Catalunya independent. 

Relacionats