Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

La Duquesa de Alba també vol segrestar ‘El Jueves’

Una de les icones de l’Espanya més xunga, la Duquesa de Alba, ha volgut emular la casa reial. Per sort, no se n’ha sortit. Si algú ha vist a la […]

Redacció
Redacció 13/11/2008

Una de les icones de l’Espanya més xunga, la Duquesa de Alba, ha volgut emular la casa reial. Per sort, no se n’ha sortit. Si algú ha vist a la Duquesa de Alba alguna vegada ja haurà observat com els anys no passen en va tot i les nombroses operacions que porta per tot el cos. De fet, algunes males llengües explicaven que quan somreia se li aixecava un braç, de com d’estirada que porta la pell.

Potser per això ha tardat dues setmanes a reaccionar. Mireu aquesta portada d’ara fa dos tirades de la revista ‘El Jueves‘ que és la que la Duquessa, que és la primera receptora espanyola de fons europeus per a l’agricultura de tants terrenys que té, volia segrestar.

Doncs ara la Duquesa de Alba ha demanat el segrest de la publicació. Sembla que aquesta cita a l’estil American Beauty amb ella de protagonista no li ha acabat de fer el pes. A més, es pot llegir ‘Estic sola, truca’m’ i ‘Braguetazo Grande de España’ en referència a la seva relació amb Alfonso Díez Carabantes. El jutge ha denegat l’adopció de mesures cautelars tot i que Cayetana Alba ha anunciat que presentarà un recurs d’apel·lació.

El jutge ha desestimat emprendre mesures cautelars perquè la publicació porta dues setmanes als quioscos i considera que la seva aplicació ‘comportaria la inutilitat parcial de la mesura’.