Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

La direcció de Seat felicita el Nadal regalant als empleats entrades per anar a veure el Barça al Camp Nou

La direcció de Seat ha decidit felicitar aquest any el Nadal a la plantilla regalant a cada treballador dues entrades per anar a veure un partit del Barça al Camp Nou durant les pròximes dues temporades. La iniciativa, impulsada pel president de la companyia Erich Schmitt, s’emmarca dins l’Estratègia 2018 que l’empresa ha posat en marxa i que, entre d’altres objectius, persegueix situar a Seat com un de les empreses més atractives de l’Estat.

Redacció
Redacció 21/12/2007

En aquest sentit, l’automobilística ha posat en marxa el ‘Seat Excellence Programme’ (S.E.P.) que inclou un conjunt de mesures adreçades a augmentar la motivació de la plantilla, com la conciliació de la vida laboral i familiar, el desenvolupament professional dels treballadors o la transparència informativa, entre d’altres.

Precisament, és, segons Schmitt, aquest aspecte de la motivació ‘la pedra angular del Programa’ que busca aconseguir que els treballadors ‘se sentin orgullosos de pertànyer a Seat’. ‘En l’àmbit empresarial igual que en l’esportiu, obtenir un bon resultat és conseqüència directa d’un bon treball en equip, i precisament aquest és l’esperit que Seat vol fomentar’, afegeix el president de la companyia.