Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

La deriva radical antireferèndum de Coscubiela i Rabell, a punt de rebentar CSQP

Hi ha dos bàndols en aquesta recta final del procés: per una banda els que volen votar 'Sí' o 'No' i els que no volen deixar votar. Podemos a Catalunya ja s'ha posicionat: volen participar del referèndum i el seu líder, Albano Dante Fachin va anunciar que votaria no. Des d'EUiA també fomentaran la participació de l'1 d'octubre. Qui no ho farà i s'ha posicionat al costat de PP, C's i PSC és ICV, ara en coalició amb Podemos al Parlament. Una unió que està a punt de rebentar. 

Redacció
Redacció 05/07/2017
Cristian Fernandez membre de la Comisión de Garantías Democráticas de Podemos a Catalunya i que s'autoanomena a si mateix com a “defensor de la Justicia Social i els Drets Humans, ha fet 6 piulades demolidores contra la coalició que manté el seu partit amb ICV al Parlament, Catalunya Sí Que Es Pot. 
 
Afirma que és una unió que fa temps que hi ha persones com Joan Conscubiela i Lluís Franco Rabell que van deixar de represetar-lo i que han perdut “la confianza fins ara despositada”. 
 
Fernàndez assegura que “arriba el moment de replantejar coalicions i confluències” i que “cada dia que passa entenc menys aquesta coalició i ja no tinc clara la seva finalitat”.