Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

La davallada de vendes als comerços andorrans es manté durant el mes d’agost

L’Associació de Comerciants de l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella constata que durant la primera quinzena d’agost s’ha mantingut la davallada de clients i la disminució de les despeses dels turistes que visiten el Principat d’Andorra. Un dels sectors més afectats és el de l’electrònica, que es veu molt perjudicat per la gran competència que fan els operadors d’Espanya i França.

Redacció
Redacció 17/08/2007

El president de l’associació, David Fraissinet, creu que la recuperació passa per millorar el servei postvenda i l’assessorament al client, plantejar-se més atractius turístics complementaris, i atreure als turistes que es troben de vacances a la costa catalana o a la zona francesa de l’Arieja.

La davallada també s’ha vist en l’assistència de visitants al principat, tradicionalment conflictiva als voltants del 15 d’agost. Enguany les cues registrades a les entrades d’Andorra foren anecdòtiques, en part degut a la situació del dia festiu dins la setmana, allunyat del cap de setmana i, per tant, poc propicia a fer pont.