Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

La CUP regala els pressupostos a Colau i facilita l’entrada del PSC al govern de la ciutat

“Ara hem negociat les molles de les molles però en els pressupostos de 2017 volem el pa sencer”, ha explicat la regidora de la CUP, Maria José Lecha en la roda de premsa de la CUP Barcelona per justificar l’abstenció a la modificació dels pressupostos del govern Colau i que les deu pedalades es queden en no res. Lecha ha assegurat que el tema de la supressió dels antiavalots de la Guàrdia Urbana no s’ha aconseguit malgrat el que ha sortit a la premsa, i que el que s’ha aconseguit són tres eixos bàsics, sobre la remunicipalització de serveis municipals, sobre dona i el carnet ciutat per reconèixer a tots aquells que no tenen res.  La decisió de la CUP obre la porta a l’entrada del PSC al Govern de la ciutat, segons el diari ARA el pacte amb el PSC  es farà públic de forma imminent un cop s’aprovin els pressupostos avui.

Redacció
Redacció 05/05/2016

Colau, del “fem fora la màfia” a pactar amb un imputat com Collboni

Segons el diari ARA, el president del grup municipal del PSC Collboni portarà les regidories de Cultura, Esports i una part d’Economia. Recordem que l'exsecretari d'organització del PSC, va declarar el passat gener com imputat en el cas Mercuri de presumpta corrupció i tràfic d'influències.

I els pressupostos de la Generalitat?

Ara caldrà veure el paper de la CUP en l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat, si els cupaires posen tantes facilitats al Govern per aprovar pressupostos com ho han fet amb els de la ciutat de Barcelona, la independència del país agafarà una clara embranzida.