Dijous, 14 de Novembre de 2019 - Edició 476
La República

La CUP rectifica i dóna suport a la manifestació de l’ANC #11S2012

La CUP mantindrà la seva convocatòria de manifestació de l’Onze de Setembre tot i també donar suport a la de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). De fet, membres de la CUP hi participaran. La formació ha deixat clar en un comunicat que defensen totes les mobilitzacions sempre i quan apostin per l’Estat propi. “És imprescindible construir un marc que aposti sense ambigüitats per la plena independència sense recórrer camins destinats al fracàs com el del pacte fiscal”, diu la CUP, que demana que cap partit o dirigent que defensi el pacte fiscal “manipulin el contingut rupturista” de les manifestacions de l’Onze de Setembre. El camí fins arribar a donar suport explícit a la convocatòria de l’ANC no ha estat mancada de tensions dins la CUP.
 

Redacció
Redacció 20/08/2012

El #11S2012 ha de ser independentista

En el mateix comunicat, la CUP deixa clar que “es nega a contraposar les convocatòries de l’esquerra independentista amb la de l’ANC”, ja que la seva militància està participant en l’organització d’ambdues mobilitzacions amb l’objectiu que enguany “hi hagi més independentistes que mai”.

Ximenis: «La CUP s’equivoca convocant manifestacions al marge»

“no han demanat opinió ni a les bases ni a les assemblees” ho diu Josep Manel Ximenis (CUP) alcalde d’Arenys de Munt en una entrevista a Nació Digital.

Relacionats