Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

La CUP presenta les seves propostes polítiques per al debat d’investidura

Redacció | La CUP-CC ha fet arribar als grups parlamentaris d'ERC, JxCat i Catalunya en Comú – Podem un document amb les propostes polítiques que l'organització considera fonamentals per encarar la legislatura i que serviran de document base per les negociacions dels pròxims dies.

Redacció
Redacció 24/01/2018
La candidatura té la intenció de debatre personalment el document, que se centra en com fer efectiva la República, en dues reunions bilaterals programades aquesta tarda amb JxCat i ERC, amb l'objectiu de mantenir oberta la via d'un possible acord polític en el cas que la militància ho decidís durant el proper Consell Polític del 27 de gener.

Amb aquest document també es pretén fer una proposta política clara davant la poca concreció de programa de govern i la paràlisi propositiva dels actors amb possibilitat de constituir el nou executiu.

 
El document se centra en tres grans línies d'actuació concrets per fer efectiva la República i per acabar amb el “Cop d'Estat del 155”: la materialització institucional i el Procés Constituent, la materialització social i la materialització democràtica de la República.