Dissabte, 7 de Desembre de 2019 - Edició 499
La República

La CUP acusa Colau de mentir

Segons la CUP, la realitat és que des d'octubre que hi ha reunions a Metro, algunes suspeses per la Direcció. La setmana passada quan van ser citades les parts a Departament de Treball, el Comitè de vaga de Metro va mostrar la seva disposició a seguir negociant divendres, dissabte, diumenge i dilluns. La Direcció no va voler reunir-se fins dimarts d'aquesta setmana i després han vingut les preses ja conegudes. Busquen culpabilitzar als treballadors i treballadores.”

Redacció
Redacció 21/02/2016

Ada Colau i la presidenta de TMB han faltat a la veritat

Segons la CUP, “en el cas dels autobusos la Direcció s'ha negat a seure's amb el Comitè de vaga. La culpabilitat de la vaga és d'una Direcció totalment enrocada. Han afirmat també que el Metro ahir va rebutjar un acord, quan la realitat és que va ser la Direcció qui va provocar el trencament de la negociació proposant arribar a un acord de conveni per 3 anys en poques hores. Si en 5 mesos no ha sigut possible, és evident que amb unes hores és impossible.”

La plantilla va rebutjar el preacord

Per últim, la Presidenta de TMB ha dit que Autobusos s'ha arribat a dos preacords amb la Plantilla. Això és rotundament fals. Es va arribar a un preacord a finals de l'any passat amb CCOO/UGT/SIT que va ser rebutjat per la plantilla en un referèndum on, per cert, també van votar els directius en un cas clar de caciquisme.

L’actual direcció fa públic els sous de la plantilla, però no els sous dels 571 membres fora de conveni
 
Per tot això, com a CUP Capgirem Barcelona mostrem la nostra extrema preocupació pel continuisme de l'Ajuntament amb la política de la Direcció de TMB. Avui, a la roda de premsa d'Ada Colau i Mercedes Vidal hagués sigut un bon dia per fer públics els sous dels 571 membres fora de conveni de TMB. També hagués sigut un bon dia per que fessin públics els pressupostos de l'empresa.

Relacionats