Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

La CORI de Reus vendrà participacions de loteria que com a número tenen el sou anual de l’alcalde

La Coordinadora Reusenca Independent (CORI) vendrà participacions de loteria amb el número 79.903 per aquest pròxim Nadal. Aquest número coincideix amb el sou brut que cobra a l’any l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez. D’aquesta manera, el portaveu del grup municipal independent, Ariel Santamaria, ha denunciat l’alt salari del batlle reusenc, el més alt del conjunt de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Redacció
Redacció 25/10/2007

La Coordinadora Reusenca Independent (CORI) torna a fer de les seves. De nou, d’una manera simpàtica i un xic freaky (juantxisme) duran a terme una acció carregada de crítica i d’ironia envers a l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez..

‘Ara el sou de l’alcalde pot ser teu! I teu, i teu, i teu, i teu…!’ Amb aquest eslògan es presenta el número pel qual la CORI participarà a la loteria de Nadal. Però aquest no és un número qualsevol sinó que coincideix exactament amb el sou anual de l’alcalde socialista. Així el número pel qual aposten és el 79.903. Imprès en la participació també hi diu ‘Aposta pel nostre alcalde (o almenys pel seu sou)’.

Amb aquesta acció, el portaveu del grup municipal independent, Ariel Santamaria, ha denunciat l’alt salari del batlle reusenc, el més alt del conjunt de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.