Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

La Copa del Món de curses de muntanya s’enceta a la Val d’Aran amb un nou itinerari

La Copa del Món de curses de muntanya s’encetarà, aquest cap de setmana, a la Val d’Aran amb un nou itinerari, que tindrà 1.600 metres de desnivell. El recorregut començarà a Beret passarà pel Tuc de Beret, el coll de Marimanha, el Coll Nord de Baciver i el Tuc de Baciver. La d’enguany serà la 48a cursa d’esquí de muntanya del Centre Excursionista de Catalunya (CEC) – Val d’Aran i la tercera vegada consecutiva que se celebrarà la competició mundial a la localitat lleidatana.

Redacció
Redacció 11/01/2008

A part, també puntuarà per al Circuit Pro-Olímpic de l’especialitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i per a la Copa d’Espanya de la Federació Espanyola D’esports de Muntanya i Escalada (FEDME) – Gran Premio Grifone.

Entre la participació catalana, que formaran quasi bé tot el gruix de la selecció espanyola, hi seran, entre d’altres, el de Martinet de Cerdanya (Cerdanya) Kilian Jornet, el de Vilallonga de Ter (Ripollès) Marc Solà, els gironins Toti i Tina Bes, el santboià Agustí Roc, el lleidatà Òscar Roig, la de Puigcerdà Gemma Arró i la de Talló (Cerdanya) Emma Roca.

L’organització de la cursa anirà a càrrec de la Unió Internacional d’Associacions d’Alpinisme (UIAA) – Federació Internacional d’Esport de Muntanya (ISMC), la FEDME i la FEEC.