Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

La consulta sobre la independència pren força a Ciutat Vella

Ciutat Vella Decideix es prepara per fer el salt. Més de 150 voluntaris i 30 entitats donen suport a la plataforma que es presentarà a mitjans de mes de setembre. Ciutat Vella Decideix, que ja realitzarà actes durant l’onze de setembre, lamenta l’actitud de l’alcalde de Barcelona Jordi Hereu, que s’ha mostrat contrari a donar suport a la consulta que es celebrarà a Barcelona el proper 10 d’abril. Ciutat Vella és suma d’aquesta manera als moviments iniciats per altres barris de Barcelona com Sant Andreu o Gràcia, que treballen també en pro del referèndum barceloní.

Redacció
Redacció 24/07/2010

Ciutat Vella es mobilitza per la consulta sobre la independència del proper 10 d’abril a la ciutat de Barcelona. 150 voluntaris i 30 entitats donen suport a la plataforma Ciutat Vella Decideix, que es presentarà als mitjans de comunicació a mitjans del mes de setembre. Abans però, la plataforma realitzarà actes durant la diada de l’onze de setembre. Els impulsors de la plataforma confien que s’hi sumarà més gent a tenor de les reunions que encara s’han de mantenir amb diversos col·lectius del barri.

Crítiques a Jordi Hereu

Des de Ciutat Vella Decideix es lamenta però l’actitud negativa que mostra l’alcalde de la ciutat Jordi Hereu, que es nega a col·laborar amb les plataformes que van apareixent a Barcelona. La plataforma de Ciutat Vella critica la falta de compromís del consistori municipal, que ha votat negativament totes les mocions presentades per intentar aconseguir el suport institucional a la consulta. Ciutat Vella Decideix confia però en desencallar la situació a la reunió que es mantindrà el proper 8 de setembre amb el primer tinent d’alcalde Jordi William Carnes. Des de l’entitat s’anima a la col·laboració de tots els veïns d’aquest barri amb gran presència del col·lectiu immigrant i del turisme.