Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

La companyia aèria United Airlines oferirà el vi Mas Donís de Capçanes als passatgers més selectes

La companyia aèria United Airlines ha comprat 2.400 caixes de vi Mas Donís al Celler de Capçanes per tal d’oferir-lo als clients més selectes. La companyia nord-americana ha escollit el vi Mas Donís per al passatge de la ‘business class’ en els vols interiors dels Estats Units. Per tant, d’ara endavant el vi que consumiran els passatgers de primera classe dels vols entre les grans ciutats nord-americanes, com Nova York i Washington, serà un vi català. La companyia ha comprat fins a 28.000 ampolles d’aquest vi al prestigiós celler cooperatiu de Capçanes, que forma part de la Denominació d’Origen Montsant. Aquest vi estarà disponible en els avions 747 de la United Airlines.

Redacció
Redacció 03/10/2007

El guru nord-americà Robert Parder ha dit d’aquest vi que és un deliciós ‘Baby Priorat’. Mas Donís va obtenir recentment un altre prestigiós guardó, l’Starwine International Wine Competition, que els va merèixer fins i tot una carta de reconeixement expressa de la ministra d’Agricultura, Elena Espinosa.

Mas Donís és un vi amb un cupatge de garnatxa (80%) i syrah. La cooperativa de Capçanes forma part de la DO Montsant i és una de les cooperatives vinícoles més dinàmiques de la zona i del país. De fet el passat mes de juny el rosat Mas Donís va obtenir un premi d’envergadura a la Vinexpo de Bordeaux.