Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

La CNMV suspèn de cotització els títols de Vueling pels rumors de fusió amb Clickair

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha suspès avui cautelarment, amb efectes immediats, la cotització dels títols de Vueling, abans de l’obertura dels mercats. La suspensió afecta als títols i altres valors de la companyia que poden donar dret a la seva subscripció, adquisició o venda en les borses de valors i en el sistema d’Interconnexió Borsària, mentre és difosa una informació rellevant sobre aquesta companyia. Els títols de Vueling van tancar ahir a 8,51 euros, amb una pujada del 1,3%.

Redacció 29/01/2008

Segons publica el diari “Expansión”, Vueling i Clickair haurien fet contactes de cara a una fusió per crear el gegant espanyol de vols de baix cost. Per això la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha suspès cautelarment la cotització dels títols de Vueling, abans de l’obertura dels mercats i fins a quarts d’una del migdia.

El principal accionista de Vueling, Inversiones Hemisferio, pertanyent al grup Planeta i que té un 26,85% del capital de la companyia que presideix Josep Piqué, ha confirmat converses amb accionistes de diverses companyies, com ara Clickair, de cara a possibles operacions.