Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

La ciclista Helena Casas es col·loca entre les deu millors del món

La vila-secana Helena Casas ha escalat posicions en el rànquing internacional de la Unió de Ciclista Internacional (UCI). La catalana s’ha col·locat vuitena, després de puntuar en la segona mànega de la Copa del Món, disputada aquest cap de setmana a Melbourne (Austràlia). Casas, de només 20 anys, ha disputat la prova de 500 metres contrarellotge. Tot i així, la corredora del Catalunya Track Cylicng no participarà a la tercera cursa, que es durà a terme a Cali (Colòmbia), perquè porta un any ‘molt carregat de competicions, concentracions, viatges i estudis’, ha confessat. Aquest èxit se suma al bronze de l’europeu de l’octubre i els rècords estatals de velocitat en 200 i 500 metres.

Redacció
Redacció 25/11/2008

La de Vila-seca tornarà a la competició a la quarta prova de la Copa del Món, que es correrà a mitjans de gener a Pequín (Xina). Tot seguit, prendrà part del Campionat d’Espanya, a finals del mateix mes, i de la cinquena, i última màniga de la Copa del Món, a Copenhage (Noruega) al febrer.

El principal objectiu de la catalana és assegurar-se una plaça per disputar el Mundial, que tindrà lloc al març a la localitat polonesa de Pruszkow.