Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

La caverna ara contra Sean Penn: “Qué sabrá un americano de lo que es España o Cataluña?”

“Són molts els que diran que vaig treballar a Catalunya, no a Espanya”. Aquestes declaracions de l’actor Sean Penn han caigut com un gerro d’aigua freda sobre els sectors més rancis de l’espanyolisme a través de les xarxes socials. Molts usuaris no han captat la ironia, i el to distès de l’entrevista i han aprofitat per carregar contra l’actor amb insults.

Redacció
Redacció 13/05/2015

Sean Penn ha estat rodant escenes de ‘Caza del asesino’ a Barcelona. Malgrat haver passat per Madrid també, allà no en va rodar cap. L’actor explicar haver-se sentit ben acollit a la ciutat comtal i en destaca els diversos plaers que li han deixat record: la cuina, la platja, el gòtic, la nit de Barcelona…

Intolerància fins i tot a les bromes

A l’entrevista amb el diari El País, Penn ha volgut fer gala de la seva ironia, entre riures, i ha fet referència de manera simbòlica al conflicte entre Catalunya i Espanya: “Són molts els que diran que vaig treballar a Catalunya, no a Espanya”. L’entrevista va passar desapercebuda entre d’altres coses perquè és cert que molts ho diuen, però publicada després en un diari mexicà va començar a atraure l’atenció de molta més gent que es va pensar que era ‘La Mañana’ qui ho publicava, i que l’actor ho afirmava seriosament. L’actor ha rebut aleshores el clàssic allau de crítiques i insults que profereixen els tentacles de la caverna des de les xarxes socials.