Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

La Bruixa d’Or volarà

No volarà pas amb una escombra atrotinada entre les cames ni molt menys dient un “abra cadabra“. La nostra Bruixa acariciarà els núvols amb un avió. Això serà així perquè la famosíssima administració de loteria de Sort, La Bruixa d’Or ha pactat amb una companyia privada d’aviació i realitzarà vols des de l’aeroport del Prat de Barcelona.

Redacció 17/06/2007

La Bruixa d’Or és una de les administracions de loteria que venen més arreu de l’Estat espanyol. I és que somiar és gratuït i a vegades si és té il·lusió un pot ser recompensat. Això és el que li ha passat a Xavier Gabriel, propietari de l’administració. El seu esperit emprenedor no té límits. L’últim sector en el qual l’empresari català ha decidit endinsar-se és el de l’aviació privada, negoci en el qual operarà amb la nova companyia Numbair. L’aerolínia està pensada per a cobrir trajectes a Europa i nord d’Àfrica des de l’aeroport del Prat.

Fa uns mesos també existien rumors sobre la possibilitat que Xavier Gabriel seria un dels primers turistes espacials, i segur, el primer català que voli tan alt.