Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

L’USAP fitxa l’estrella gal·lesa James Hook pels propers 3 anys

Després de molts mesos d’especulacions, s’ha confirmat la notícia: L’USAP de Perpinyà fitxarà l’estrella internacional James Hook per reforçar l’equip. Tot i que s’havia parlat d’un hipotètic retorn de Dan Carter a la Catalunya Nord, la directiva ha optat per contractar els serveis del gal·lès James Hook, un número 10 tan apte per a l’obertura com al centre, que ha demostrat ser un excel·lent golejador amb l’equip nacional gal·lès. En fitxar per la USAP pels propers 3 anys, l’estrella gal·lesa passarà a ser el jugador millor pagat de l’equip, amb una fitxa de 400.000 euros anuals.

Redacció
Redacció 28/01/2011

Amb el fitxatge de James Hook, es tanquen les especulacions sobre una possible tornada de l’estrella neozelandesa Dan Carter, que no vestirà d’or i grana. La directiva s’ha decantat per un jugador més jove i amb més projecció, James Hook, de 25 anys, que ha anunciat personalment la seva contractació fins el 2014.

El tres quarts gal·lès s’incorporarà a l’equip després del Mundial de Nova Zelanda, després de mesos on havia demanat amb insistència el traspàs. Per Hook, jugar a Perpinyà li permetrà ‘jugar en camps secs’, i considera que el clima nordcatalà ‘beneficiarà el meu joc’. L’USAP és el primer club continental on jugarà Hook, després d’una trajectòria íntegrament lligada a l’Ospreys gal·lès. Amb la selecció gal·lesa, on ha disputat 47 partits des de 2006, va guanyar el Gran Capot l’any 2008.