Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

L’última de Duran, ara revela que es va salvar d’una catàstrofe aèria

El líder d’Unió explica en la seva carta web setmanal que pateix el que no està escrit cada cop que ha de volar, tot i que ha de fer-ho per feina, i afirma sentir-se molt a prop d'aquells que, per un motiu o un altre, finalment no van pujar a l'avió de Germanwings dimarts passat. “Sóc dels que, com ara també ha passat, havent d'agafar un vol, finalment no ho ha fet i aquell vol ha tingut un accident sense cap supervivent”, revela.

Redacció
Redacció 27/03/2015

El líder d’Unió assegura que està entre les persones a les quals els “impacta profundament” un accident aeri i aconsella “volar i sobreposar-se amb racionalitat a impactes i dolors” perquè l’avió continua sent el mitjà de transport més segur.  

El líder d'Unió mostra el seu condol amb les famílies i es mostra “commocionat” tant per la mort de les 150 persones com per la tesi que confirma que el copilot va estavellar voluntàriament l'avió. Tot i la informació que ha fet pública la Fiscalia de Marsella, Duran creu que encara hi ha qüestions que no han quedat prou clares i, per això, creu que l'Agència de Seguretat Aèria “ha d'exagerar tant com pugui la transparència a l'hora d'investigar aquest accident i les seves causes”.