Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

L’oposició demana de nou la compareixença de Castells en el marc de la comissió d’investigació

Els grups de l’oposició han demanat de nou la compareixença del conseller d’Economia, Antoni Castells, davant la comissió d’investigació sobre les irregularitats en la gestió del Palau de la Música un cop el mateix conseller ha dit que volia venir al Parlament a donar explicacions sobre el conveni que va signar per construir l’hotel del Palau. Després que Castells declarés com a testimoni aquest dilluns davant la jutgessa Míriam de Rosa Palacio, el propi conseller ja ha anunciat que demanarà comparèixer al Parlament. CiU, PPC i grup mixt han agafat el guant i han tornat a reclamar que aquesta compareixença es produeixi en el marc de la comissió. Tot i això, el PSC ja ha avançat que la seva intenció és que el conseller comparegui a la comissió d’Economia, i no a la que investiga el cas Palau.

Redacció
Redacció 22/06/2010

Castells ha declarat aquest dilluns als jutjats pel conveni que va signar amb Fèlix Millet per construir l’hotel del Palau. Acte seguit, ha anunciat que demanarà la seva compareixença al Parlament, però no ha especificat en quina comissió.

La reacció dels grups de l’oposició no s’ha fet esperar, i els tres han demanat de nou que Castells doni explicacions en el marc de la comissió d’investigació. El president de la comissió, Pere Vigo, ha recordat que el dia 29 serà quan els grups decideixin si s’han de reclamar més compareixences.