Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

L’executiva d’Unió a Tarragona dimiteix en bloc per ‘ingerències’ en l’elaboració de la llista

El Comitè Executiu local d’UDC ha presentat aquest dilluns la seva dimissió en bloc per ‘desavinença, manca de fluïdesa i sintonia política’ amb el president del Comitè Executiu Intercomarcal, Martí Barberà i per les ‘interferències i ingerències’ en l’elaboració de la proposta dels candidats proposats per UDC a la llista de l’Ajuntament de Tarragona per part del Comitè Executiu Intercomarcal. ‘Un cop recuperat el Govern de la Generalitat i a les portes de recuperar l’Alcaldia de Tarragona, superat aquest llarg temps de sever compromís i reforçats com mai els lligams de col·laboració amb els companys de CDC, hem cregut convenient donar per acabada aquesta etapa de gestió política’, assegura en el comunicat.

Redacció
Redacció 08/03/2011

L’executiva recorda que després de perdre l’alcaldia de Tarragona fa quatre anys la majoria de membres de la federació va renovar ‘la responsabilitat de dirigir el Comitè Executiu Local en un període dur que alguns anomenaren ‘La travessa del desert’ i que ara, ‘superat aquest llarg temps de sever compromís i reforçats com mai els lligams de col·laboració amb els companys de CDC, hem cregut convenient donar per acabada aquesta etapa de gestió política’.

Després de la dimissió del Comitè Executiu local d’UDC ha quedat desconvocada l’assemblea d’aquest dimecres que s’havia de celebrar aquest dimecres al vespre a la Cambra de Comerç de Tarragona. Malgrat això, els dimissionaris han expressat la ‘voluntat de continuar treballant, com a militants de base, per aconseguir que la Maria Victòria Forns sigui la propera alcaldessa de Tarragona’.

Els membres dimissionaris són Laura Castel, Miquel Estruel, Xavier Franquet, Iñaki Insausti, Marià Pena, Francesc Potau, Fàtima Sàbat, Ferran Tortosa, Àngels Vilanova i Xavier Virgili.