Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

L’eurodiputat Oriol Junqueras organitza divendres un sopar 2.0 amb els seus amics del Facebook

L’eurodiputat Oriol Junqueras (ERC-Aliança Lliure Europea) organitza divendres un sopar 2.0 amb els seus amics del Facebook. Quan el seu perfil en aquesta xarxa social va arribar a les 5.000 amistats, entre tots plegats va sorgir la idea d’organitzar un sopar per celebrar la fita com es mereixia. Finalment, el sopar tindrà lloc demà passat, a 2/4 de 9 del vespre al Casinet d’Hostafrancs de Barcelona.

Redacció
Redacció 19/05/2010

En tant que sopar d’amics del Facebook, serà un sopar 2.0, és a dir, participatiu: en arribar, qui vulgui fer-li una pregunta (sobre les institucions europees, sobre història, política, aficions, gustos musicals…) podrà dipositar el seu nom i la pregunta en una urna. Havent sopat, es trauran les paperetes a l’atzar i Junqueras intentarà respondre-les.

La xarxa social Twitter també tindrà un paper preeminent durant tota la vetllada, amb una pantalla gran on s’hi projectaran les piulades dels assistents. A més a més, la sobretaula estarà amenitzada pel grup musical La Carxofa i la Ceba.

Entre tots els amics del Facebook assistents, se sortejarà una visita a Brussel·les per a conèixer les institucions comunitàries. L’Eurocambra té una línia de subvenció perquè els eurodiputats portin ciutadans al Parlament Europeu per a conèixer de prop les institucions comunitàries. I un dels que vinguin al sopar podrà participar en aquest programa.

El sopar, com que es farà a peu dret, encara pot acollir la presència d’algun amic més. Els interessats poden inscriure’s enviant un correu a l’adreça oriol@junqueras.cat.

Després d’haver arribat als 5.000 amics, Facebook ja no li permet d’acceptar-ne més, motiu pel qual demana a tots els internautes que voldrien tenir-lo com a amistat que el segueixin des del seu perfil públic.