Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

L’estratègia de Cs per enfonsar al PP

Redacció | A Ciudadanos estan de festa. Després de l'eufòria de les eleccions del 21-D, el partit taronja es prepara ara per assaltar els grans ajuntaments.

Redacció
Redacció 23/01/2018
L'última prova és l'estratègia de Ciudadanos a la ciutat de Sevilla. Segons el PP el partit taronja hauria desenvolupat una ofensiva després de les vacances de Nadal amb una forta agressivitat amb la negociació dels pressupostos del municipi. Això ho recull l'OKdiario aquest dimarts. 
 
D'aquesta manera el PP i el PSOE estarien tenint converses en paral·lel, fet que hauria disgustat i molt a Ciudadanos perquè se n'estan quedant al marge. 
 
Des del PP creuen que aquesta ordre ve de Madrid. Cal recordar que Ciudadanos té a Sevilla tres regidors, els mateixos que tenen Podemos. El PP en té 12 mentre que el PSOE 11. 

El PP, inquiet

 
Tal com expliquen els populars, les darreres setmanes han viscut atacs frontals per part del partit taronja. “Els hi han pujat els fums pels resultats de les enquestes a nivell nacional, i tenen ordre directa de Madrid: això ve de la cúpula de Ciudadanos”, assegura el digital.

Però no només són aquestes les maniobres que inquieten al PP de l'ofensiva de Cs a Andalusia. Ciudadanos no només vol fer-se amb Sevilla, sinó que aspira a governar més ciutats i capitals, sobretot si amb Moreno Bonilla aconsegueixen desbancar a Susana Díaz i a Mariano Rajoy amb Albert Rivera si el líder dels populars es torna a presentar.