Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

L’Estat ha perdut

ANÀLISI | Joan Puig @joanpuig .-El Parlament de Catalunya és la imatge de la seva derrota, el seu filibusterisme, els seus insults, els seus crits han mostrat com l'autodi d'uns polítics amargats i superats pel suport del 80% de la societat. En la sessió d'ahir l'oposició, amb Coscubiela inclòs, va mostrar el pitjor de la política. Els representants del PP, PSC i C's, i una part de Catalunya sí que es pot, han fet un trist i insòlit paper. La seva mala educació i els seus improperis els ha derrotat, a manca d'arguments, impotència, ràbia i crits. Un comportament que en democràcia és sinònim de derrota.

Redacció
Redacció 08/09/2017

Rajoy lidera una repressió a la democràcia amb el vistiplau de Ciudadanos i PSOE
 
La reacció del govern espanyol és la mostra clara d'aquesta derrota, la seva repressió via un TC pervertit acabarà provocant una reacció de la ciutadania catalana sense cap mena de dubte, a la voluntat democràtica no es pot respondre amb actituds dictatorials, la seva reacció serà la victòria de la democràcia.
 
La reacció dels dirigents espanyols acabarà d'omplir la manifestació de l'11-S
 
Ho veurem en pocs dies, més gent que mai omplirà els carrers de forma cívica per la diada, i això els molesta i molt als dirigents espanyols.
 
La reacció dels dirigents espanyols col·loca Ada Colau en una difícil sortida per abstenir-se: referèndum o repressió
 
Ada Colau està més incòmode cada dia que passa, la seva política d'evitar mullar-se sobre el procés per no cremar-se, o sobretot evitar ser inhabilitada, s'esgota. Cada cop és més difícil de justificar la seva inhibició.
 
L'1-O votarem i sobretot guanyarem
 
Amb l'actitud repressora dels dirigents espanyols, la reacció de la ciutadania catalana serà la de votar i, sobretot, guanyar a tots els qui volen formar part i donar suport a uns polítics ancorats en un passat on la repressió era possible, però avui som al segle XXI.