Dilluns, 20 de Gener de 2020 - Edició 543
La República

L’Agència Catalana de Notícies obre delegacions a Nova York, París, Londres i Berlín

L’Agència Catalana de Notícies (ACN) obre quatre delegacions a l’estranger i reforça la de Brussel·les per oferir un servei integral als seus abonats amb informació internacional analitzada des d’una perspectiva catalana. El nou servei de la secció Món destacarà pels temes propis i ajudarà a contextualitzar els temes en xarxa de l’actualitat catalana que elabora l’agència amb d’una visió internacional.

Redacció
Redacció 19/02/2010

L’oferta de notícies de l’ACN es completarà amb textos i fotografies de Reuters i vídeos de l’Agence France-Press, agències internacionals de referència que compten amb una extensa xarxa de corresponsals a tot el món. Per Saül Gordillo, director de l’ACN, aquesta aposta ‘permetrà a l’agència explicar els interessos catalans que hi ha a tot el món i analitzar l’actualitat global que ens afecta com a país’.

L’equip de la secció de Món està liderat pel periodista Albert Segura, fins ara delegat a Brussel·les, i format per set redactors multimèdia: a la delegació de Nova York, Isaac Salvatierra; a la de Brussel·les, Raquel Correa; a la de París, Jordi Font; a la de Londres, Laura Pous, i a la de Berlín Neus Pérez. Es completa l’equip amb dues corresponsals mòbils, Maria Fernàndez i Ariadna Matamoros.

L’obertura de la secció de Món respon a la voluntat d’internacionalització de l’agència i es complementarà amb un nou servei en anglès d’actualitat catalana, que té previst iniciar-se el març del 2010.

Relacionats