Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

L’ABC ja supera les portades infames de La Razón

El diari ABC s’ha passat de rosca en la portada d’avui. Amb una fotografia que ocupa tota la portada on es veu Josep Rull, Àngel Colom (Nous Catalans), Noureddine Ziani i cinquanta líders islàmics, titula: “El Parlamento catalán recibió con honores a 50 líderes islámicos en 2012”. El diari vol donar a entendre que la voluntat era la d’adoctrinar-los amb el sobiranisme, però els subtítols i les pàgines interiors els delaten.

Redacció
Redacció 14/04/2015

“El Parlamento catalán recibió con honores a 50 líderes islámicos en 2012”

Amb aquest titular, els subtítols els han vingut com l’anell al dit: “Encabezados por el radical Ziani [un dels homes forts de Nous Catalans, que el ministeri de l’Interior va deportar sota diversos pretextos, i al que aquests dies tothom s’hi ha referit],fueron adoctrinados sobre la realidad de la nación catalana. El diari, un cop vinculat islamisme amb independentisme, estableix el darrer vincle: turbant i mort, islamisme = terrorisme. “España propone crear una Corte Penal Internacional de terrorismo, en la Cumbre UE-Mediterráneo”. El diari també destaca la presència de l’actual coordinador general de CDC, Josep Rull, en el peu de foto.

A les pàgines interiors, hom hi pot trobar la notícia complerta, amb un títol encara més explícit: “El Parlamento catalán recibió a líderes radicales pese a la alerta del auge salafista”. Espanya agafa així la bandera del racisme amb orgull i impunitat. No només es vincula independentisme amb terrorisme, sinó que ara es pretén fer criminalitzar qualsevol persona que es passegi amb un turbant pel carrer, just un dia després d’aquesta famosa cimera mediterrània on s’advocava per fer tot el contrari.