Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

La dirigent del PP Andrea Levy perd els papers a RAC1

Alta tensió a la tertúlia de RAC1, la popular Andrea Levy ha perdut els papers i ha abandonat la tertúlia després d’una topada amb Xavier Sala i Martín. Levy s’ha escalfat després de les intervencions de Rafel Nadal, Pepe Antich i Sala Martín que han posant en relleu el potencial de Catalunya en recerca biomèdica per la important troballa del Dr. Esteller i perquè el Celler de Can Roca ha tornat al número 1 del rànquing mundial de la restauració. Escolta la picabaralla aquí (del m.35 al m.39). 

Redacció
Redacció 02/06/2015

“Hi ha més nobels a les universitats catalanes que en tota la història d'Espanya”, recorda Sala i Martín 

Levy ha volgut subratllar que Espanya ha tingut dos premi Nobel de medicina –Ramón y Cajal i Severo Ochoa-  i que Espanya és un gran país. Antich li ha recordat que ha hagut d’anar cent anys enrere per treure pit, i Sala Martín li ha preguntat si milita al PP, cosa que ha desencadenat la pèrdua de papers de Levy que ha abandonat la tertúlia.

Ser del PP desacredita, segons la dirigent popular

Levy ha volgut deixar clar que no és la quota PP a la tertúlia, cosa que no s’ha aclarit, tot i que Basté ha defensat que és una excel·lent tertuliana i que fa crítiques al PP. La dirigent del PP no ha volgut respondre si milita al PP,  ha lamentat que se la qüestioni i intenti desacreditar amb aquesta pregunta, i ha retret a Sala I Martín que ell és a la tertúlia perquè “és amic de Francesc Homs”. En un estat de tensió evident la tertuliana finalment ha abandonat la tertúlia.