Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

JxCAT i ERC acorden repartir-se les conselleries al 50%

Redacció | Roger Torrent ha estat escollit president del Parlament de Catalunya, però les negociacions continuen. Encara queden per endavant la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat i ara falta saber com quedaran també les conselleries. 

Redacció
Redacció 18/01/2018
Segons assenyala La Vanguardia, JxCAT i ERC s'haurien compromès a repartir-se les conselleries del nou Govern al 50%. Les reunions continuen el seu curs. Sense anar més lluny, mentre a Catalunya es votava qui presidiria el Parlament, a Brussel·les hi havia una reunió entre Puigdemont, la coordinadora del PDeCAT, Marta Pascal i el coordinador organitzatiu, David Bonvehí. D'aquesta trobada no han transcendit més detalls que unes breus reflexions sobre el moment polític. Cap més filtració. 
 
El que passarà ara és tota una incògnita després del primer discurs de Roger Torrent com a president del Parlament on “restituir les institucions democràtiques” i “revertir” la situació de l'article 155. Torrent també va posar èmfasi en el fet de cosir Catalunya.