Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Junqueras també rema cap a una entesa de tots els favorables al procés constituent camí del 27-S

(ACN).- Oriol Junqueras ha afirmat que la justícia social i la independència són un “vincle indestriable” que poden garantir “els millors resultats” a les eleccions del 27 de setembre. El President d'Esquerra ho ha assegurat en una breu intervenció al Consell Nacional del partit, on ha subratllat que les eleccions municipals del passat 24 de maig van demostrar l'èxit d'aquesta fórmula. Segons Junqueras, la conjunció entre justícia social i la defensa del procés sobiranista beneficiarà tots els partits que volen “canviar la realitat que és insostenible”.

Redacció
Redacció 06/06/2015

Increment de l'independentisme i la justícia social

El republicà ha destacat especialment l'increment del suport a les forces que defensen la independència a les municipals, alhora que ha remarcat que “mai hi havia hagut un resultat tant bo per aquelles forces compromeses amb la justícia social”. Un fet que, segons el president republicà, els “predisposa millor que mai de cara a les eleccions del 27 de setembre”, que ha assegurat que són “les eleccions més importants de la nostra història”. En aquest sentit, ha assegurat que serà la coordinació entre aquests dos àmbits la que permetrà posicionar els votants indecisos.

En consonància amb Jordi Sànchez

En aquest context, Junqueras ha dit que caldrà posar en valor “el resultat global” de tots aquells partits “implicats en la causa de la independència de Catalunya i en la causa d'una societat més justa”. L’argument del republicà va en consonància amb la posició que Jordi Sànchez ha mostrat avui al matí a Catalunya Ràdio. El president de l’ANC ha demanat apropar posicions entre l’independentisme pur i l’esquerra alternativa que també aposta per un procés constituent tot i que no estiguin decidits encara per la plena sobirania.