Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Junqueras: “Per primer cop tindrem alcaldes i alcaldesses independentistes a l’àrea metropolitana”

El president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha presentat avui el programa marc del partit republicà per a les eleccions municipals del 24 de maig. Durant l’acte, el també alcalde de Sant Vicenç dels Horts ha fet una crida a Unió, iCV i la CUP a sumar-se al que ha considerat un “acord de mínims” per al full de ruta, que s’ha deixat expressament obert per a poder-hi encabir aquestes formacions.

Redacció
Redacció 14/03/2015

Junqueras considera que l’acord és molt important i és un pas endavant en un moment delicat per al procés sobiranista. En relació a això, el president d’ERC ha recalcat la importància de les eleccions municipals com a primera volta de les plebiscitàries del 27S. Per ERC, l’objectiu és aconseguir-hi bons resultats, sobretot a l’àrea metropolitana de Barcelona, on la seva presència és pràcticament testimonial.

L’objectiu és omplir l’àrea metropolitana d’alcaldes i alcaldesses independentistes, que ajudin a impulsar el full de ruta des dels ajuntaments, les estructures d’estat més importants que tenim ara. El president republicà ha recordat que el seu partit està net de corrupció, i ha desgranat quins seran els quatre eixos sobre els quals pivotarà el programa del partit per a les properes eleccions: uns municipis republicans, cohesionats, emprenedors i sostenibles.