Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Junqueras: “Em sembla que [la presència de banderes] és perfectament compatible”

Oriol Junqueras en declaracions al Vi Lliure de Rac 1 i sobre la presència del rei: “Em sembla molt bé que tothom faci allò que cregui que ha de fer.” En referència a les urnes ha dit: “El Govern de Catalunya i el conjunt de les institucions d'aquest país faran tot el possible perquè aquest exercici del dret a decidir es pugui realitzar en les millors condicions possibles.”

Redacció
Redacció 26/08/2017

Junqueras: Espero que sí [que els polítics estiguin a l'altura]
 
Jo sempre intento estar a l'altura del que entenc que espera la nostra societat. El que hem de fer tots plegats és treballar per construir una societat el més justa possible.
 
Si a la presència de les estelades
 
“Allò que es faci amb l'esperit de construir un món una mica millor, de tractar la gent bé i donar oportunitats a tothom, crec que és benvingut. A mi em sembla que és perfectament compatible.”
 
Junqueras sobre la presència del rei:
 
“Em sembla molt bé que tothom faci allò que cregui que ha de fer sempre que ho faci amb la millor intenció i la millor voluntat possible.”
 
“Tots aquests valors que són universals es poden expressar des d'ideologies diferents, tradicions religioses diferents o institucions diferents, com passa tantes vegades i segur que avui també passarà. Però l'important és que tots fem aquest esforç.”
 
Junqueras sobre el referèndum
 
“El que és segur és que el poble de Catalunya estima la democràcia i que vol decidir el seu futur votant, i nosaltres farem tot el que correspongui perquè així sigui. Això segur.”
 
– “El Govern de Catalunya i el conjunt de les institucions d'aquest país faran tot el possible perquè aquest exercici del dret a decidir es pugui realitzar en les millors condicions possibles.”