Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Junqueras, disposat a menjar-se l’espai socialista als ajuntaments

El líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha assegurat aquest dissabte al Consell Nacional del partit que les llistes que el partit prepara per les eleccions municipals del 24 de maig són les més obertes que mai ha tingut el partit. “Fem llistes cada vegada més plurals i més obertes, per assemblar-nos tant com sigui possible a la gent que volem representar”, ha explicat Junqueras, que assegurat fer candidatures a molts municipis amb més gent independent que membres del partit. 

Redacció
Redacció 21/03/2015

En aquest sentit, ha recordat els pactes a què ha arribat amb altres formacions a moltes localitats: “Tenim la voluntat de construir noves majories per un nou país, d'incorporar gent que havia estat al federalisme i ara s'adona que aquest camí no té futur i aposta per la independència del nostre país. D'aquí, els acords amb Avancem, MES, i Socialisme Catalunya i Llibertat”, ha dit.

Les municipals, primera volta

El líder republicà no s’ha cansat de remarcar la importància de les eleccions: “Les eleccions municipals del 24M seran la primera volta d'unes eleccions que seran definitives”, ha afirmat, i és per això que, segons ell, és important tenir presència als ajuntaments i convertir-los així en una eina per “construir un país millor, net i just”.