Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Junqueras: “cada vegada som més”

Un Oriol Junqueras pletòric ha defensat a RAC1 els excel·lents resultats de les forces sobiranistes aquestes eleccions municipals i s’ha mostrat convençut que el 27-S hi haurà eleccions i que el sobiranisme les guanyarà. Junqueras ha descartat un aplaçament electoral més enllà del previst i ha advertit que “hem de ser conscients que res serà fàcil i exigirà molt d’esforç”, i ha insistit que “hem de guanyar ara”. El president d’ERC ha subratllat la penetració de l’independentisme a l’àrea metropolitana de Barcelona on els republicans han aconseguit ser segona força en nombre de regidors i ha assegurat que en quatre mesos es pot convèncer la gent del cinturó metropolità perquè, ha dit, molta gent ja està convençuda.

Redacció
Redacció 25/05/2015

ERC ha revalidat totes les alcaldies

Junuqueras ha tret pit dels excel·lents resultats d’ERC i ha assenyalat que els republicans han revalidat totes les alcaldies, també s’ha referit a Sant Vicenç dels Horts, on Junqueras ha aconseguit ser primera força augmentant tres regidors més respecte el 2011, malgrat la duríssima campanya del PSC que, segons Junqueras, s’han gastat el que no tenien empaperant la ciutat. La recepta de l’èxit ha assegurat Junqueras, rau en deixar de fer politiqueria, fer coses de debò i estar al costat de la gent.
 
Relacions amb el president Mas i amb CiU

El president d’ERC ha insistit en que les relacions amb CiU són excel.lents i ha destacat que no hi ha cap país d’Europa on les relacions entre el president i el cap de l’oposició siguin tan bones  com a Catalunya, i amb tanta col·laboració.
 
Barcelona necessita grans consensos
 
Junqueras ha recordat que Barcelona és una ciutat viva i històricament ha estat una ciutat de grans contrastos capaç de fer coses extraordinàries, de tenir dos temples expiatoris i ser bressol de grans figures anarquistes. En aquest sentit ha assenyalat que Alfred Bosch treballarà per aconseguir la màxima entesa entre BComú i Trias perquè Barcelona necessita grans consensos i cal cosir el país de punta a punta.